Fitness

Sportsko rekreativni klub Skok sprovodi program ritmičke gimnastike kroz elemente plesa i baleta za devojčice uzrasta od 4-14 godina. Klub prvenstveno bazira svoj rad kao bazični prvi sport na otklanjanju poznatih problema kod dece ovog uzrasta, deformitete kičmenog stuba, svoda stopala i gojaznosti.

U klubu rade treneri koji su bili aktivni takmičari u sistemu i kategorijama gimnastičkog saveza Jugoslavije i Srbije, sa izuzetnim sportskim rezultatima.

Klub Skok je registrovan kod Ministarstva za omladinu i sport od 2006.god i kroz naš program je do sada prošlo preko 2000 devojčica.

 

Trener

Ponedeljak - petak od 19h i 20h

Trener

Nađa Milićević Cucić, rodjena 08.01.1977.god. u Beogradu, bila je aktivni sportista, članica Gimnastičkog kluba "Partizan" od 1986.god i takmičila se u svim starosnim kategorijama.

Kao trener starosnog uzrasta od 4-14 godina  postigla je zapažene takmičarske rezultate osvajajuci vodeće pozicije na takmičenjima u sistemu Gimnastickog saveza Srbije. 20 godina iskustava i stručnog rada sa najmladjim sportiskinjama. 

Galerija