Fitness

Borča je naselje u Beogradu sa preko 70000 stanovnika. U samoj Borči postoje jos 2 fudbalska kluba, Bsk Borča i Ofk Crvenka, još 3 škole fudbala, Vitez, Drim tim i Arena. Borča je naselje sa 3 osnovne škole koje zajedno imaju 5000 učenika.

U Beogradu, Borča je naselje sa najvećim prirodnim naraštajem dece. Na sistematskim lekarskim pregledima doktori su izneli zapažanja da su deca iz Borče sa najčvršćom muskulaturom i najmanjim procentom krive kičme i ravnih tabana.

Mi kao Ole smo za kratak vremenski period selektirali 11 selekcija od 2001 do 2011 godišta i danas imamo 300 članova u Fk Ole i školi fudbala Ole. Najbrojnija i najmasovnija smo škola na levoj obali Dunava, a to smo postigli petogodišnjim svakodnevnim stručnim radom. Trenerima i stručnim štabom koji vole i znaju da prenesu deci osnovnu stvar, a to je da zavole sport i igru.


U našoj školi se ne uči samo fudbal, koordinacija i sportske veštine, nego se deca uče i ponašanju, navikavaju se na kolektiv i druženje u grupi sa svojim vršnjacima. Ole je najbolji jer voli svoju decu, a sva ta deca na najbolji način vraćaju Oleu, kroz osmeh, radost i uživanje na terenu.

To uživanje je dalo i sportske rezultate na koje se Ole ponosi. Šampion Beograda u generacijama 2006 i 2002, što je ogroman uspeh, uz još 3 osvojena medjunarodna turnira. Trenutno 6 članova Fk Ole igra u selekcijama FSS. Dostigli smo taj nivo igre i obučenosti gde nijedan klub, pa čak ni oni najveći, Zvezda, Partizan, Rad, Ofk Bgd, ne mogu sa Oleom lako da izadju na kraj. Osvojili smo preko 100 turnira u različitim selekcijama.

Deca iz Borče i okoline su jako talentovana i rodjena sa predispozicijama za igranje fudbala. Na trenerima i stručnom stabu je da taj talenat razvijaju i da se na terenu dok igraju osečaju dobro, opušteno i srećno.

Mi smo jedna velika porodica i uživamo u onome sto radimo.

 

Treneri

Ukoliko se vaše dete zainteresuje da trenira fudbal u FK OLE budite siguran da će trenirati na najbolji i najbezbedniji mogući način uz budno oko naših iskusnih trenera. Svi treneri u našem klubu su školovani treneri sa potrebnim licencama. Milan Djurić

Generalni direktor sportskog centra Ole
Direktor škole fudbala Ole i FK Ole

Milan Djurić

Datum rodjenja: 03.12.1981.

Obrazovanje: FUDBALSKI TRENER UEFA - "A" licenca

Neposredno učestvuje u radu kao trener sa svim selekcijama škole fudbala i FK Ole. Od 2012 generalni direktor sportskog centra Ole koji u svom sastavu ima kafe restoran, fitnes centar i teren za fudbal koji je namenjen za iznajmljivanje rekreativcima i radu škole fudbala.

Ivan Djurić

Menadžer u sportskom centru Ole
Zamenik generalnog direktora

Ivan Djurić

Datum rodjenja: 16.06.1981.

Obrazovanje: FUDBALSKI TRENER UEFA - "C" LICENCA

Od osnivanja škole fudbala Ole 2012 aktivno trenira sve selekcije u školi fudbala OLE. Od 2014 po osnivanju Fudbalskog kluba Ole preuzima selekciju pionira U-11. Rukovodi celkopnim finansijama sportskog centra OLE.

Aleksandar Jovanović

Generalni sekretar FK OLE

Aleksandar Jovanović

Datum rodjenja: 27.12.1977.

Od samog osnivanja škole fudbala Ole učestuje u radu i organizaciji poslova vezanih za što bolje funkcionisanje škole fudbala. Organizuje kompletnu logistiku prilikom gostovanja selekcija škole fudbala i FK OLE u zemlji i inostranstvu.Takodje vodi kompletnu administraciju i finansijsko poslovanje. Ovlašćeni je predstavnik FK Ole na svim zvaničnim utakmicama Fudbalskog saveza Beograda. Od početka 2016. postavljen je za direktora Fitnes centra Ole, rukovodi trenerima, tehničkim osobljem i svim tehničkim i finansijskim detaljima koji su vezani za funkcionosanje savremenog fitnes centra.

Miloš Petrović

Trener golmana u školi fudbala i FK OLE

Miloš Petrović

Datum rodjenja: 25.08.1983.

Obrazovanje: FUDBALSKI TRENER UEFA - "C" LICENCA
Nacionalna licenca za trenere golmana - “Specijalista za rad sa golmanima”.

U školi fudbala Ole i Fk Ole od 2013. godine zadužen za rad sa golmanima svih uzrasta – svih uzrasta od 6-16 godina. Uz rad sa golmanima u FK OLE trenutno zaposlen i kao trener golmana u FSS – ženska fudbalska reprezentacija Srbije U15, U-16 I U-17. Takodje vodi i individualne treninge sa golmanima kako fudbala tako i futsala.

Marko Marković

Trener u školi fudbala OLE

Marko Marković

Datum rodjenja: 03.01.1984.

Obrazovanje: PROFESOR SPORTA I FIZIČKOG VASPITANJA
FUDBALSKI TRENER NACIONALNA "C" LICENCA
FUTSAL TRENER NACIONALNA FUTSAL LICENCA

Više od sedam godina trener u školama fudbala sa najmlađim kategorijama. U školi fudbala Ole radi sa najmlađim igračima starosti do 12.godina. Aktivan futsal igrač i futsal trener.

Slaviša Kaplanović

Trener FK OLE

Slaviša Kaplanović

Datum rodjenja: 28.03.1978.

Obrazovanje: FUDBALSKI TRENER UEFA - "A"LICENCA

Posle bogate igračke karijere u zemlji i inostranstvu i rada sa mladjim kategorijama u FK BSK Borča od 2015 godine je trener u FK OLE zadužen za rad sa igračima U-16. Svojim velikim iskustvom prenosi svoje fudbalsko znanje igračima koje uskoro očekuju velika iskustva na velikim terenima širom zemlje i inostranstva.

FUDBALSKI KLUB OLE na društvenim mrežama